6937 744 055

Οικονομικό κόστος

Οικονομικό κόστος

Αναγνωρίζω τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που πλέον ζούμε οι περισσότεροι στην Ελλάδα. Για αυτό και το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρω είναι χαμηλό, ώστε να είναι προσιτές σε όσο το δυνατόν πιο πολλούς.

Συγκεκριμένα:

Συμβουλευτική μέσω Webcam (Skype) : 35€ / 50 λεπτά.

Συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου : 35€ / 50 λεπτά.

Συμβουλευτική μέσω Viber, Skype ή MSN Messenger (Live Chatting): 30€ / 60 λεπτά.

Αποστολή θεραπευτικού e-mail: 25€ / mail.

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές· εφόσον κάποιος νιώθει πραγματικά την ανάγκη να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία/συμβουλευτική αλλά σκοντάφτει στο οικονομικό κομμάτι, πάλι υπάρχει έδαφος για συζήτηση. Ειδικά αν πρόκειται για ανέργους ή φοιτητές.

Συνίσταται η πληρωμή μέσω Paypal, τον ασφαλέστερο τρόπο συναλλαγών μέσω ίντερνετ. Υπάρχει και δυνατότητα κατάθεσης σε τράπεζα σε λογαριασμό που θα σας υποδείξω αφού επικοινωνήσετε μαζί μου, καθώς επίσης και απευθείας μέσω χρεωστικής κάρτας ή μέσω ταχυδρομικής επιταγής. Το κόστος καταβάλλεται απαραιτήτως πριν από κάθε online συνεδρία.

Σημειώνω εδώ ότι παρέχω τη δυνατότητα και για face-to-face ψυχοθεραπεία για όσους βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και το προτιμούν.

Για πάσης φύσεως πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος, επικοινωνήστε μαζί μου είτε τηλεφωνικώς είτε στη συνημμένη φόρμα ή απευθείας στο e-mail.